"Викресли булінг зі свого життя. Не мовчи!" (Захід до Всеукраїнського тижня з протидії булінгу)

З 16 по 20 вересня, в рамках Всеукраїнського тижня з протидії булінгу, по всій країні пройшли правопросвітницькі заходи, спрямовані на інформування учасників освітнього процесу про запровадження адміністративної відповідальності за вчинення булінгу (цькування) та формування нетерпимості до цього явища.

Запобігання булінгу і мобінгу, формування безпечного освітнього простору - задача, над якою у нашій школі працюють постійно. Тож наш заклад приєднався до проведення Тижня.

Практичний психолог школи Одімов Віталій Юрійович провів заходи для учнів старшої школи, де розповів, як відрізнити булінг від звичайного конфлікту, які види булінгу існують і як захистити себе та не стати жертвою цькування.

Також учні 5-11 класів взяли участь у конкурсі зі створення агітаційних плакатів з протидії булінгу.

Із додатковими матеріалами щодо булінгу можна ознайомитись на сайтах Міністерства юстиції та Міністерства освіти і науки.

Також пропонуємо батькам звернути увагу на веб-сайт UNICEF, на якому діти можуть дізнатися про булінг, і інформація подається в інтерактивній та відповідній до віку дітей формі. Сайт містить важливу інформацію про ознаки булінгу, способи його попередження, а також варіанти реагування на нього для батьків та вчителів.


Галерея "Всеукраїнський тиждень з протидії булінгу"

Кiлькiсть переглядiв: 462

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.